Latest Collection Of WhatsApp Dare Messages and Games with Answers

Written by

Whatsapp Dare Messages and Games with Answers

Hello trickspedia readers,Today i m sharing best whatsapp dare messages with answers.As you all know that whatsapp is one of the most popular messaging app and it is used by billions of people around the world.Recently i was receiving many dare message on whatsapp as well as on facebook.I failed to answer them.So i have google to find the best whatsapp dare messages with answers.whatsapp-dare-messages-with-answers

You can find couple of categories here such as Whatsapp dare messages, dare games, Whatsapp truth and dare, Whatsapp dare questions, dare messages for Bf/Gf, Whatsapp love dare, Whatsapp questions and answers collections, Whatsapp dare puzzles, dare Whatsapp status and many more.

Whatsapp Dare messages With Answers

  • Alphabet WhatsApp dare game-

Ask your friend to pick an alphabet from them. Once they replied with an alphabet send them the below list of answers and ask them to do it.

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Answers-

A: Update your WhatsApp status as “I’m Mad”.

B: Send me a picture of your hands.

C: Flirt with me for next 15 minutes.

D: Recharge me for 100 Rs

E: Tell me the name of your crush.

F: Change your WhatsApp DP to my picture.

G: Say I Love You in a voice note.

H: Gift me a pair of shoes.

I: Propose me in your style.

J: Tell me a joke.

K: Send last 5 pictures from your camera roll.

M: Name of your Ex?

N: What is your relationship status.

O: Act as my Slave for next 10 days.

P: Don’t message me until you take a bath next time.

Q: Tell me one secret.

R: Describe our relationship with a movie name.

S: Sing a song and send it as a voice note.

T: What do you eat today?

U: What do you think about me when you met me for the very first time.

V: How much money do you have in your wallet now?

W: Say the Remaining balance in your mobile phone right now.

X: Send the screenshot of you phones home screen.

Y: Dance for 10 seconds and send me that video.

Z: Write “Mafia Tricks” on your left hand and show me when we meet next time.

  • Colour Whatsapp Dare Game

Question-

Select Any of your favorite color and you have to perform according to color’s condition which I will send later!

Blue |Gray| Black| Navy Blue| Green| Red| Teal| Purple

Answers:

Blue – Delete your partner no. from your phone.

Gray – Don’t talk to your partner for 1 day.

Black – Make your partner pic to your’s DP (display picture).

Navy Blue – Ask a neighbor for a roll of toilet paper.

Green – Tell your deepest secret to your partner.

Red – Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Teal – Read the last Whatsapp message from your partner loudly.

Purple – call your Mom and introduce her with your partner.

  • Number Choosing Whatsapp Dare Game

Question-

Choose any one of your Lucky number ?

#1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0

 

Answers:
 

#1 What kind of relationship do you expect from me ?

#2 Tell something which you do not like in me !
#3 Write a Whatsapp status for me for next 12 hours !

#4 Call me and sing a song 4 me !
#5 What you like the most in me?
#6 Rate me as a friend from 3 to 9
#7 Rs 10.5 recharge on my phone
#8 Tell me your relationship status-Single, Committed, Complicated, Engaged, Married, Divorced
#9 Tell me your boyfriend/girlfriend name.
#0 Rate me in looks from 1 to 99.

Whatsapp dare Logic questions

Question 1: What comes down but never goes up?

.
.
.
.
.
.
.Think.
.
.
.
.
.??????????

Answer: Rain

Question 2: What can fly but has no wings?

.
.
.???????.
.
.
.
.
.
Don’t know????
 

Answer: Time

Question 3: Where was the first potato found?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
???????????

Answer: In the Ground

Question 4: what is the easiest way to get to heaven quickly?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: Just stand in front of fast moving train.

Question: 5 Which sea has waves but no water?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: BBC lolzzz

Question 6: Which is the most shocking city in the world?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Answer: Very simple, It’s Electricity

Question 7: Why Love is blind?
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Money doesn’t see anything

Question: 8 What will happen, if money starts growing on trees?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Answer: Simple, Girls will start dating with monkeys.

Question 9: Why a lover sends love messages, love WhatsApp dares to his/her partner?
.
.
.
.
.
Answer: It’s like a investment on get 500 percent ROI from the partner.

Question 10: Two boys wish to cross a river. The only way to get to the other side is by boat, but that boat can only take one boy at a time. The boat cannot return on its own, there are no ropes or similar tricks, yet both boys manage to cross using the boat.

How?

Answer:-
Both of them are not on same side of river.
There are on opposite sides, hence they both can cross.

Hope you like this awesome big collection of whatsapp dare messages and games.Send these to your friends and enjoy.

About ASHISH KUMAR

i am Ashish,A young and a passionate blogger who has created his first blog at the age of 12 and after that he never looked back and keep progressing day-by-day.
Article Tags:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Article Categories:
Android · How To · Social Media

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Menu Title